Ansæt en økonomichef
fra 2.500 kr. pr. måned

CFO Solutions ved, at mange små virksomheder ikke har brug for en økonomichef på fuld tid. Derfor har vi lanceret konceptet om at flere virksomheder kan deles om den samme økonomichef til en fast månedlig pris.

Fordelen er, at din virksomhed har en fast person tilknyttet, som kender din virksomhed i detaljer, men samtidig behøver du kun at betale for en brøkdel af den omkostning, som en fuldtidsansat økonomichef ellers ville koste.

Hvis dit behov stiger, så køber du bare nogle flere timer, og ellers ved du, at omkostningen holdes i bund.

  • Økonomichef fra 2.500 kr. pr. måned
CFO Solutions - Økonomisk rådgivning.

Vi kan også tilbyde:

Hjælp
og sparring

Vi udfører hjælp og sparring til ledelsen af din virksomhed. Uanset om det drejer sig om GDPR, cookies eller arbejdsmiljøloven så sørger vi for, at din virksomhed er opdateret på ny lovgivning.

Optimering af processer

Vi kigger på rutiner og processer i din virksomhed og sørger for, at den er optimeret på alle parametre. For at kunne løse denne opgave, trækker vi på en række eksperter, som vi har i vores netværk.

Netværk og samarbejde

Med en økonomichef fra CFO Solutions vil du ikke bare få viden fra én ny medarbejder. Vi har et større netværk af eksperter, som vi kan inddrage i forskellige situationer, der kræver særlige ekspertise.